+60133939610 | +60132041642 admin@smartbisnes.biz

Apa Yang Ditawarkan Oleh Kami?

SMART Bisnes adalah satu program di bawah TMSB Training & Consultancy Sdn Bhd dan Easimy. Kami amat komited untuk membantu para usahawan dalam mengembangkan perniagaan mereka ke tahap yang lebih tinggi.

VISI
Visi kami adalah untuk menjadi syarikat latihan & perunding pilihan utama di Malaysia

MISI
Misi kami adalah untuk membantu organisasi syarikat meningkatkan prestasi dan membawa bisnes mereka ke tahap yang lebih tinggi

Fokus kami adalah mengadakan program latihan kepada para usahawan start-up dan juga usahawan yang sudah menjalankan bisnes dengan jumlah jualan tidak lebih dari RM5 juta setahun seperti berikut:

  • Keusahawanan – Bengkel Rancangan Perniagaan, Idea Perniagaan
  • Kewangan – Bengkel Pengurusan Kewangan, Bajet, Perakaunan, Asas Percukaian
  • Pemasaran – Bengkel “Online Marketing” : Facebook Ads, Instagram
  • Bengkel Kewangan 80% 80%
  • Bengkel Pemasaran 70% 70%
  • Bengkel Keusahawanan 95% 95%

Apa Kata Peserta Bengkel Kami Yang Lepas? (Bengkel Penyediaan Rancangan Perniagaan: Sesi 1)

%

Objektif Kursus Tercapai

%

Dapat Meningkatkan Pengetahuan / Pemahaman

%

Penyampaian Yang Baik Dan Berkesan

%

Masa Yang Diperuntukkan Bagi Setiap Modul Adalah Sesuai

Apa Kata Mereka?

Kepada sahabat2 usahawan diluar tu Anda wajib join Bengkel yg super hebat ni. Mudah mudahan kita jadi akan jadi usahawan yg hebat dan berilmu

Terima kasih juga utk sponsor2 yg baik hati bg kami bekalan utk kekal segar bugar dalam kelas hr ni😍😍
“Miracle Refrshing Scent”
“Aisyous Cip Cokelat”
“Alfateh Genius Alami” .
Semoga Allah Limpah ruahkan Rezeki kalian berlipat kali ganda..

Dah terbayang2 geran 2 juta depan mata

Munirah Adnan

Myra Moist Fruit Cake

Alhamdulillah xsia sia datang dari Kelantan utk hadir kelas ni..
Dengan hanya yuran xsampai RM100
mcm mcm ilmu Alink dpat harini..
Siap dapat PERCUMA nota, thumdrive yg diisi ebook, dan pelbagai contoh rancangan perniagaan !! Makan pagi makan tengahari dan petang disediakan plak tu..

Syukur Alhamdulillah..

Kelas ni memang padat dengan ilmu yg berguna , serta info info yg menarik mengenai penyediaan rancangan perniagaan.pengiraan aliran tunai,pengiraan R.O.I sesuatu biz,cara kira profit dan rancang profit untuk 5 tahun kehadapan dan banyak lagi elmu elmu penyediaan rancangan perniagaan.

Nor Azlin Alink

Revell Global

Homework begin!

Tunjuk pada business partner tadi.. dia cakap memang jelas lah. Tahun 2017, we have to make it!

Yang penting lepas ni gaji kena ambil. Terpulang nk ambil gaji bnyak mana lepas ni.. tp mesti melalui GAJI yang telah kita tetapkan. Jangan ‘Rompak’ duit bisnes.

Sy syorkan sgt2 siapa yang masih tak jelas tentang Pengurusan Kewangan Bisnes, boleh follow FB En Arif B Ahmad dan Puan Lily Sabrina Md Saberi untuk sebarang update on the course.

#wangpkns

Nuraniza NJ

Rapid Cuisine

Jangan Malu Untuk Hubungi Kami

WhatsApp kami di 013-3939610 (Puan Lily Sabrina) atau 013-2041642 (Encik Arif Ahmad) jika ingin sertai program anjuran kami atau email ke daftar@smartbisnes.biz